NAGRADNI NATJEČAJ
hero-decoration

TKO JE SRETNI DOBITNIK?

Toliko puno lijepih i kreativnih priča, i toliko puno novih kulinarskih ideja. Vaše genijalne priče inspirirale su nas i nasmijale, pa je izbor najbolje bio uistinu težak.

Hvala svima na sudjelovanju, a dobitnik čarobnog glamping vikenda na Plitvicama je...
ELENA TAKAČ
Nagrađenu priču pročitajte u nastavku.

Od Indije do Grčke pa sve do moga stola, bosiljak u većinu finih jela doći mora; B olonjez sa malo bosiljka veću sreću nosi, O slić prženi također djelić tog zelenila snosi. S ataraš slavonski tek bi pokušaj bio, kad ga nebi Podravkin bosiljak krasio. I pak na pizzi najčešće ga sretnem, LJ uto slano kiselo ma u sve ga metnem. A li najdraži mi je u mahunama moje bake, K ukurma, peršin, bosiljak za održavanje tradicije svake! Prva slova pažljivo čitaj, ako ne vidiš i dalje ti slobodno pitaj. Bosiljak je bilo ispisati lako, mada sam zbog istog sada gladna jako. Idem si ispeći slavonsku pizzu, Od "asistencije" dobit cu ocijenu tricu. Jer koliko god da ja ga puno stavim, moj dragi viče ženo, pa ovdje bosiljka fali! Idući mjesec godine ga trpim dv'je, trpit' ga na Plitvicama,valjda lakše je. Osim manjka bosiljka, svašta ga zna spopasti, pošaljete li nas, on mogao bi tamo ostati. Uz malo pjesme i rime, došli smo do kraja priče, ma kome god da nagrada ide, nek nama bosiljak i dalje niče!

Plitvička jezera

ČESTITAMO NA NAGRADI!

100 posto prirodni zacini
Dimljena paprika
Jeste li znali da je dimljena paprika dobivena sušenjem na prirodnom dimu hrastvog drveta? Njezin slatkasti okus savršeno će se uklopiti u sva vaša jela, a posebno u rižota s morskim plodovima i jela s ribom. Kao što je dimljena paprika nezamjenjiva u vašim omiljenim jelima tako postoje i ljudi koji su nezamjenjivi u vašim životima. Zamislite se u svojoj kuhinji kako pripremate svoj omiljeni obrok s ovim začinom i opišite nam kako točno biste ga pripremili, tko bi vam asistirao, tko bi postavio stol i naravno s kim bi na kraju uživali u vašem objedu.

DODATNA INSPIRACIJA

Bosiljak

Bosiljak

Završna nota za sva mediteranska jela!

Kurkuma

Kurkuma

Za predivnu zlatnu boju vaših omiljenih jela!

Đumbir

Đumbir

Pikantni okus koji se slaže baš sa svim!

Bosiljak

Bosiljak

Završna nota za sva mediteranska jela!

Kurkuma

Kurkuma

Za predivnu zlatnu boju vaših omiljenih jela!

Đumbir

Đumbir

Pikantni okus koji se slaže baš sa svim!

VIDEORECEPT
Ljuti trokutići
hero decoration Created with Sketch.

Istraži ostale začine

Vidi više

Tvoji podaci su pohranjeni! Hvala ti na sudjelovanju u nagradnom natječaju.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke