Povratak
![Vegeta lenta](https://zacini-inspiracije.hr/wp-content/themes/zacini-inspiracije/assets/images/frontpage/vegeta-lenta.png)
![Drvo pozadina](https://zacini-inspiracije.hr/wp-content/themes/zacini-inspiracije/assets/images/single-monozacin/image-wood-bg.png)
![Persin](https://zacini-inspiracije.hr/wp-content/themes/zacini-inspiracije/assets/images/frontpage/persin.png)
![Proizvod](https://zacini-inspiracije.hr/wp-content/uploads/2021/08/zeleni-papar.jpeg)
![Emblem](https://zacini-inspiracije.hr/wp-content/uploads/2021/09/animation-gif-siva.gif)
Zeleni papar
Zeleni papar plod je iste biljke kao crni i bijeli. Razlikuje ga način obrade i vrijeme branja. Zeleni se papar dobiva branjem ploda dok je on još nezreo pa je zato lijepe zelene boje. Zato je ljutinom manje intenzivan, ali okusom voćniji i svježiji od starije braće.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Zeleni je papar odličan za umake i marinade, ali specifičan je po tome da se dobro slaže i s desertima.
Kao i ostale vrste papra, najbolje pridonosi jelu kada je svježe mljeven.
Kod jela u pećnici preporučuje se koristiti cijeli zeleni papar kako pri visokim temperaturama ne bi prerano izgubio aromu.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Zeleni je papar odličan za umake i marinade, ali specifičan je po tome da se dobro slaže i s desertima.
Kao i ostale vrste papra, najbolje pridonosi jelu kada je svježe mljeven.
Kod jela u pećnici preporučuje se koristiti cijeli zeleni papar kako pri visokim temperaturama ne bi prerano izgubio aromu.
![Ruzmarin](https://zacini-inspiracije.hr/wp-content/themes/zacini-inspiracije/assets/images/frontpage/ruzmarin.png)
![Cimet](https://zacini-inspiracije.hr/wp-content/themes/zacini-inspiracije/assets/images/single-monozacin/cimet.png)
NAJBOLJE PRISTAJE OVOM JELU
![Pozadinski zeleni element](https://zacini-inspiracije.hr/wp-content/themes/zacini-inspiracije/assets/images/single-monozacin/green-element-bg.png)
File lososa s povrćem u umaku od zelenog papra
SAVRŠENO UPOTPUNJUJE OVE RECEPTE
Sastojci