Povratak





Ljuta paprika
lat. Capsicum annuumLjuta paprika odlikuje se oštrim okusom, a priprema nekih jela poput paprikaša nezamisliva je bez ovog začina. Osim kod paprikaša, ljuta paprika koristi se u jelima od mesa, jelima s grahom i meksičkim jelima.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Kad vam na ručak stižu prijatelji koji žude za ljutim, inspiraciju potražite u Vegeta Maestro ljutoj paprici. Idealan začin za sva ona jela od kojih vas preplavi toplina, što u ustima, što oko srca – paprikaš, čobanac, variva, grah i marinade.
Najbolje ju je skladištiti u tamnim, hladnijim prostorijama jer zbog svjetlosti ovaj začin gubi boju i aromu. Zato kupite ljutu papriku u vrećici, a ne staklenoj bočici kako biste ju zaštitili od izvora svijetla.
Rok trajanja ljute paprike je 2 godine.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Kad vam na ručak stižu prijatelji koji žude za ljutim, inspiraciju potražite u Vegeta Maestro ljutoj paprici. Idealan začin za sva ona jela od kojih vas preplavi toplina, što u ustima, što oko srca – paprikaš, čobanac, variva, grah i marinade.
Najbolje ju je skladištiti u tamnim, hladnijim prostorijama jer zbog svjetlosti ovaj začin gubi boju i aromu. Zato kupite ljutu papriku u vrećici, a ne staklenoj bočici kako biste ju zaštitili od izvora svijetla.
Rok trajanja ljute paprike je 2 godine.


NAJBOLJE PRISTAJE OVOM JELU

Povrtni paprikaš
SAVRŠENO UPOTPUNJUJE OVE RECEPTE
Sastojci