Povratak





Crveni papar
Crveni papar drukčiji je od ostalih jer ne dolazi iz Indije nego iz Južne Amerike. Predivne je crvene boje, a aromu oslobađa mljevenjem. Za razliku od crnog i bijelog papra, u okusu nema žestinu, slatkast je i podsjeća na borovicu.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Koristi se u ribljim jelima, rižotima, dobro se slaže s mesom, ali i pekarskim proizvodima, kolačima i
vinima. Danas ćete ga često primijetiti i u koktelima s džinom.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Koristi se u ribljim jelima, rižotima, dobro se slaže s mesom, ali i pekarskim proizvodima, kolačima i
vinima. Danas ćete ga često primijetiti i u koktelima s džinom.


NAJBOLJE PRISTAJE OVOM JELU

Piletina s crvenim paprom, limunom i maslinama
SAVRŠENO UPOTPUNJUJE OVE RECEPTE
Tikvice u tankom tijestu
Recept stiže iz turske kuhinje, a jelo je toliko fino da se usuđujemo prognozirati: osvojit će vas. Nabavite li gotove listove tijesta za savijaču, znatno ćete skratiti proces pripreme. Dakle, prepreka za užitak u jelu nema.
Sastojci
Tikvice u tankom tijestu
Recept stiže iz turske kuhinje, a jelo je toliko fino da se usuđujemo prognozirati: osvojit će vas. Nabavite li gotove listove tijesta za savijaču, znatno ćete skratiti proces pripreme. Dakle, prepreka za užitak u jelu nema.