Povratak





Chili i sol
lat. Capsicum annuumPikantna mješavina krupne morske soli i mljevenih čili papričica. Sol kao pojačivač okusa, a ljute papričice kao pojačivač doživljaja čine fino izbalansiranu mješavinu koja nije preljuta, nego pikantna tek onoliko koliko je potrebno.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Gotovo nema slanog jela koje ne bismo usput malo i zaljutili. Mješavina čilija i soli idealno ide uz povrtna i mesna jela, a svakoj gustoj juhi ili varivu dat će potpuno novi smisao.
Umak ili juha od gljiva posipani ljutim papričicama bezvremensko su predjelo ili prilog.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Gotovo nema slanog jela koje ne bismo usput malo i zaljutili. Mješavina čilija i soli idealno ide uz povrtna i mesna jela, a svakoj gustoj juhi ili varivu dat će potpuno novi smisao.
Umak ili juha od gljiva posipani ljutim papričicama bezvremensko su predjelo ili prilog.


NAJBOLJE PRISTAJE OVOM JELU

Zapečeni rezanci s umakom od gljiva
SAVRŠENO UPOTPUNJUJE OVE RECEPTE
Sastojci