test test testff Kurkuma - Začini Inspiracije | Vegeta Maestro
NAGRADNI NATJEČAJ
hero-decoration
100 posto prirodni zacini
Kurkuma
Blagi okus kurkume najbolje dolazi do izražaja ako je dodate pred sami kraj kuhanja. Vašim će omiljenim jelima, poput riže ili piletine, pružiti prelijepu prirodnu zlaćanu boju.Kao što je kurkuma nezamjenjiva u vašim omiljenim jelima tako postoje i ljudi koji su nezamjenjivi u vašim životima. Zamislite se u svojoj kuhinji kako pripremate svoj omiljeni obrok s ovim začinom i opišite nam kako točno biste ga pripremili, tko bi vam asistirao, tko bi postavio stol i naravno s kim bi na kraju uživali u vašem objedu.

A NAGRADA..?

Plitvička jezera

Pustite mašti na volju i sudjelujte u našem nagradnom natječaju, jer ćemo možda baš vaš odgovor nagraditi vikendom za dvoje na Plitvičkim jezerima. Sigurno već znate što vas tamo čeka, ali čisto da vas malo motiviramo: zamislite se kako uživate sa svojom najdražom osobom u pogledu na Veliki slap i 16 impresivnih jezera ili u šetnji kroz predivnu šumsku vegetaciju. Mali godišnji odmor usred godine!
Jeste li sada malo više motivirani? Odskrolajte nazad gore i napišite nam kreativnu pričicu i strpljivo pričekajte 25.11.2019. i objavu naših dobitnika.

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje

DODATNA INSPIRACIJA

Bosiljak

Bosiljak

Završna nota za sva mediteranska jela!

Dimljena paprika

Dimljena paprika

Za savršen paprikaš!

Đumbir

Đumbir

Pikantni okus koji se slaže baš sa svim!

Bosiljak

Bosiljak

Završna nota za sva mediteranska jela!

Dimljena paprika

Dimljena paprika

Za savršen paprikaš!

Đumbir

Đumbir

Pikantni okus koji se slaže baš sa svim!

VIDEORECEPT
Riža s kurkumom
hero decoration Created with Sketch.

Istraži ostale začine

Vidi više

Tvoji podaci su pohranjeni! Hvala ti na sudjelovanju u nagradnom natječaju.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke